Subpagina icoon zeilen FINAL

Zeilen

 
 
Wedstrijdoptimisten1

Zondagpiraten

Zondagpiraten: zondagochtend

Voor de kinderen, die al 2 jaar bij de Zaterdagpiraten hebben gezeild en/of elders een CWO1 hebben gehaald. Er wordt gezeild voor CWO2, CWO3 en ook CWO3+.

We streven ernaar om de kinderen zoveel mogelijk op leeftijd en niveau in te delen.

CWO, Korte Baan en uitwisselingen:

Bij de Zondagpiraten ligt de nadruk van de instructie op het nog beter leren zeilen. Er is ruimte voor zowel recreatieve zeilers als (potentiële) wedstrijdzeilers. Om de lol van het wedstrijdzeilen te kunnen ontdekken wordt de wekelijkse zondagochtendinstructie afgesloten met de Korte Baan wedstrijd. Tevens zullen de instructiegroepen deelnemen aan wedstrijden die op Loosdrecht georganiseerd worden, zoals de Combi Loosdrecht, de Mini Holland Week, etc. Hoogtepunten zijn verder ook de uitwisselingen met Muiden en De Maas tijdens de KingsCup.

Gecombineerde groep(en):

Voor kinderen die al CWO2 hebben en die al meer de nadruk willen leggen op het wedstrijdzeilen op Loosdrecht, bestaat de mogelijkheid om na de ochtend instructie deel te nemen aan de Gecombineerde wedstrijden in de middag. 

Na de Piraten kun je (afhankelijk van belangstelling, ervaring, leeftijd en gewicht) binnen de KWVL doorstromen naar de Wedstrijd Optimisten, ILCA of RS Feva.

Mark Schuurman (Hoofdtrainer)

netaripgadnoz.[antispam].@kwvl.nl

 
 

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook