Subpagina icoon roeien FINAL

Roeien

 
 

Uitnodiging Clubkampioenschappen KWVL

ROEIEN

15-jaar-roeien-groen-geel-250px

Beste roeiers,
Graag nodigen wij jullie uit om mee te doen aan de clubkampioenschappen. Het traditionele Vereenigings-weekend met zeilwedstrijden op beide dagen en roeien op zaterdag 21 september.

In deze Lustrumversie staan meedoen en plezier voor alle roeiers voorop. Dus of je nou gezelligheids-, snelheids-, bijklets- of conditieroeier bent, kom de 21e naar de Starttoren en doe mee aan het estafette-roeien omlijst met lekkere lunchhapjes, een drankje en veel gezelligheid.

Wij delen alle teams die zich aanmelden aan in een poule. Wij hopen dat er zoveel teams meedoen dat we 2 gig poules en 2 yole poules kunnen maken. De poules roeien in gelijkwaardige boten. Elke poule delen we zo gelijkwaardig mogelijk in, dus in elke poule zitten zowel wedstrijd- als recreatieve teams. Elke poule bestaat uit evenveel teams.

Je roeit vanaf de starttoren een rondje Robinson (ong. 2 km) en geeft daarna het stokje door aan het volgende team in jouw poule dat in de boot springt, een rondje roeit etc. We delen de poules gelijkwaardig in en elke roeier krijgt op basis van leeftijd een persoonlijk ‘handicap’. Het gaat dus om de tijd die je met je hele poule gezamenlijk neerzet.
Ondertussen varen er sloepen mee voor support vanaf het water. En natuurlijk gaan wij tijdens de borrel de Roeitafel aan de Vereeniging aanbieden!

INSCHRIJVEN & CONTACT
Inschrijving kan met je vaste team, een gelegenheidsteam of individueel. Als je twee of meer rondjes wilt meeroeien kan dat ook. Schrijf in via de deze link >>. Ook voor het diner kun je je daar aanmelden.


We zijn nog op zoek naar 1 of 2 sloepen om mee te varen met supporters. Heb je een sloep of heb je vragen, mail ons via neieor.[antispam].@kwvl.nl.


PROGRAMMA ROEIEN OP ZATERDAG 21 SEPTEMBER

  • 11.30 uur - Aanmelden roeiers onder de Starttoren
  • 11.45 uur - Palaver roei-estafette onder de Starttoren
  • 12.00 uur - Start roei-estafette aan de hoofdsteiger & lunchhapjes onder de toren
  • 16.00 uur - Borrel & muziek voor zeilers en roeiers bij de Sociëteit
  • 17.00 uur - Prijsuitreiking roeiers & verrassing voor de Vereeniging vanuit de roeiers
  • 18.30 uur - Diner

En uiteraard is het ook gezellig om zondag de 22e naar de titanenstrijd en borrel te komen.

Met sportieve roeigroet, namens het organiserend comité,

Marleen Bieze, Hans van der Voort, Hillie de Smit, Nanette van Dishoeck
(bereikbaar via neieor.[antispam].@kwvl.nl)

 

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook