Subpagina icoon sloepen FINAL

Sloepen

 
 

Sloepen390 Sloepencommissie

De activiteiten voor Sloepen en Vletten van de KWVL worden sinds 2007 georganiseerd door de sloepencommissie.

De samenstelling van deze commissie is als volgt:

Rino Schreuder (vz)
Edith Rissik (scr)
Natasja Gehlen 
Carel Muller
Pieter Vinks

U kunt de commissie bereiken via sloepen@kwvl.nl.

 

Takeling 600pxVerhuur Takeling & Kabelaring

De KWVL huurvloot is sinds 2016 uitgebreid met een Interboat 19  sloep (zes meter lang) voor verhuur aan leden. In 2023 is daar de Kabelaring een Interboat 20 Classic bijgekomen. Generaties KWVL-leden zijn gewend geweest aan de beschikbaarheid van onze motorbarkas "Allemansend". Ondanks de wat complexe stuurinrichting bood die toch op een mooie manier de kans om - zonder eigen sloep - de plassen en de Vecht te verkennen met familie en vrienden.

We zijn dus erg blij dat de Vereeniging weer een huursloepen ter beschikking stelt aan de leden. Reserveer op tijd, want - zeker bij mooi weer - is hij natuurlijk snel gereserveerd!

De sloep is via de website te reserveren. Alleen voor KWVL leden van minimaal 21 jaar oud. Je moet vaarbewijs I hebben, of - naar het oordeel van de havenmeester - toereikende ervaring om de sloep op verantwoorde wijze te kunnen gebruiken.

De sloep wordt verhuurd inclusief brandstof; is bestemd voor maximaal 6 personen en is helaas niet toegankelijk voor huisdieren. De sloep verkeert in topconditie en dat willen we heel graag zo houden. Je moet de sloep dan ook terugbrengen in minimaal dezelfde staat als waarin deze werd meegenomen.

 

Wij verwachten dat KWVL leden veel plezier zullen beleven met de Takeling & Kabelaring.

Te reserveren via de online reserveringsmodule.

 

WisselsoepKWVL Wisselsloep

In 2007 is een wisselprijs ingesteld voor de winnaar van de quiz of creativiteitsopdracht tijdens de tocht. De prijs bestaat uit een houten schaalmodel van een overnaadse sloep, inclusief de KWVL-standaard.
In 2009 is de wisselsloep vernoemd naar Hans van Meeuwen. Hans was nauw betrokken bij de organisatie van de sloepentochten in 2007-2009 en overleed helaas in de zomer van 2009.

 

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook