Subpagina icoon roeien FINAL

Roeien

 

Tips en Links

Dagtocht roeien

Verbreden van je horizon, kennismaken met het marathon roeien

Informatie

Roeiers van de KWVL hebben de mogelijkheid om toertochten te maken met (een deel van de) roeibotenvloot van de KWVL. Diverse teams hebben op deze manier al hun horizon verruimd. Zo kozen verschillende groepen geregeld voor ander, breder en spectaculairder water dan de Loosdrechts Plassen. Zoals de Moezel, de Biesbosch, de Weerribben maar ook de Leie(B), de Theems (GB), Lac Léman (CH) en zelfs het Canal Grande in Venetië (I).

Inspiratie

Via deze pagina kun je je laten inspireren en informeren over dergelijke en andere reeds door KWVL teams gevaren tochten. Ben je geïnteresseerd in zo’n avontuurlijke toertocht maar weet je niet precies welke tochten voor jouw groep in aanmerking komen? Klik dan op de naam van de tocht en lees alle informatie.

Ook kun je inspiratie opdoen op de site van Toer! roeitochten. Op deze site kan je informatie vinden over tal van tochten. Beschrijvingen met kaartjes, algemene informatie en afstanden zijn beschikbaar.

Andere handige websites zijn: www.sloeproeien.nl en www.afstandmeten.nl, website KNRB

Documentatie

Hier vind je beknopte informatie over door KWVL-leden reeds gevaren dan wel geplande één- of meerdaagse toertochten. Die beknopte informatie fungeert niet alleen als ideeënmachine maar leidt je ook verder naar uitgebreidere draaiboeken en procedures voor het aanvragen van toertochten. De geplande toertochten  zijn bedoeld als community-platform: hier kunnen teams elkaar ontmoeten die een tocht willen combineren.

Verhoog je plezier in het roeien, maak eens een toertocht!

Download de informatie door op de betreffende tocht te klikken.

Toertocht KWVL
Rondje Vreeland 2018

Toertochten door Leden
Overijsselse Vecht 
Maesrun
Moezelrun 

Langs de Linge naar Geldermalsen
Negen Sluizen Run
Roeien op de Leie
Theems
Van de Steeg naar Deventer
Weerribben

Toertochten andere verenigingen/organisaties
Vogalonga
Vechten op de Vecht 
Bollentocht

Staan jouw tochten er nog niet bij of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de Commissie Toerroeien: neieorreot.[antispam].@kwvl.nl

 

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook