Subpagina icoon roeien FINAL

Roeien

 

Tips en Links

Dagtocht roeien

Teams kunnen een aanvraag indienen om een toertocht te maken bij Roel Kahmann (nnamhak.r.[antispam].@planet.nl) van de Roeicommissie. Deze kijkt naar beschikbaarheid van een boot voor de gewenste periode. Uiterlijk vier weken voor vertrek dient een duidelijk plan overlegd te worden aan de Roeicommissie ter goedkeuring. Dagtochten vanuit de Vereeniging kunnen ook op kortere termijn aangevraagd worden bij Roel Kahmann.

Tochten kunnen binnen en buiten Nederland zijn en één of meerdere dagen duren. Verschillende teams hebben inmiddels diverse tochten gemaakt. Zo zijn er tochten gevaren op de IJssel, de Maas, de Moezel, de Biesbosch, de Kaag, Leiden-Katwijk en Lac Léman. Maar ook de elfstedentocht is per Gig in 2007 in 5 dagen geroeid en de Vogalonga in Venetië is ook een speciaal evenement.

Ter inspiratie zijn er beschrijvingen van diverse tochten beschikbaar. Voor meer informatie klik hier (alleen voor leden). Ook kan je inspiratie opdoen bij de site van Toer! roeitochten. Op deze site kan je informatie vinden over tal van tochten. Beschrijvingen met kaartjes, algemene informatie en afstanden zijn beschikbaar.

Ter inspiratie draaiboeken van KWVL teams die een tocht hebben georganiseerd:

Overijsselse Vecht

Maesrun

Moezelrun

 

 

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook