Subpagina icoon vereniging FINAL

KWVL Nieuws

Kingdom Team na eerste overwinning opnieuw op de KWVL!

Geplaatst op 16-08-2020  -  Categorie: Algemeen

Het Kingdom Team Netherlands heeft in de voorbereiding op de Youth America’s Cup in 2021 in Nieuw-Zeeland vorige week een fantastische eerste overwinning behaald. Tijdens de Grand Prix 1.2 van de Persico 69F CUP op het Gardameer hebben zij vier andere teams, waaronder zelfs enkele crews met Olympiërs, verslagen.
De organisatie was behoorlijk onder de indruk van het team en noemde ze: "een ware openbaring"!

Nu komen Odile, Bart, Emma en Jorden opnieuw naar de Vereeniging op 21, 22 en 23 augustus met hun trainingsboot, de 69F.

Op vrijdag 21 augustus zal het Kingdom Team aan het eind van de Midzomer Week van de Pampus een presentatie geven aan de zeilers over foiling, hun programma, hun drive en de behaalde successen tot nu toe.


Zaterdagmiddag 22 augustus hebben we voor de jongste jeugd de jaarlijkse spelletjesmiddag. Het Team vindt het heel leuk om met de kinderen op de foto te gaan, teamposters te signeren en natuurlijk met onze jonge talenten de boot te bekijken en ook daarmee op de foto te gaan!


Zondag 23 augustus staat in het teken van het nieuwe zeilen en dan vooral het foilen. Voor de Selectie Optimisten, Laser Selectie, Laser Radiaal en RS Feva zeilers zal het Kingdom Team een workshop geven over foilen. In de ochtend theorie en in de middag kan er op verschillende manieren in de praktijk kennis worden gemaakt met het foilen.


Op dinsdag 25 augustus zal het Kingdom Team nogmaals een presentatie houden voor de dinsdagavond Laserclub over hun “journey”.​
Het Kingdom Team heeft er veel zin in om iedereen te ontmoeten!

Vanzelfsprekend is het Kingdom Team ook benaderbaar voor andere belangstellenden. Neem vooral ook contact op via ofni.[antispam].@youthamericascup.nl voor verdere informatie.

kk-69f-gargnano-20sg-7685

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook