Subpagina icoon vereniging FINAL

KWVL Nieuws

Nieuws uit de Sociëteit

Geplaatst op 07-06-2017  -  Categorie: Sociëteit

HOLLAND WEEKEND 2017
Na een zeer geslaagd en mooi Regenboog Jubileumevenement vindt komend weekend het Holland Weekend plaats. Er zullen gedurende twee dagen 8 korte wedstrijden worden gevaren. De eerste wedstrijden starten zaterdag om 12.00 uur.

ONK TEAMZEILEN OPTIMIST 2017
Hiernaast is onze Vereeniging komend weekend gastheer voor het Open Nederlands Kampioenschap Teamzeilen voor de Optimist. Deelnemers uit 6 landen gaan 50 wedstrijden varen met een lengte van maximaal 10 minuten. Een schitterend schouwspel.
Deze teamzeil wedstrijden gaan op de eerste plas plaats vinden, zodat deze uitstekend te volgen zijn vanaf onze hoofdsteiger. We gaan er dan ook, bij mooi weer, voor zorgen dat u een drankje kunt drinken op de hoofdsteiger met uitzicht op de Optimisten.

PARKEREN

Voor de beide evenementen verwachten wij weer veel leden en gasten. Hoewel minder drukte wordt verwacht dan de afgelopen 5 dagen, kan er een tekort aan parkeerplaatsen ontstaan. Parkeer dan alstublieft niet in de woonwijk, maar wijk uit naar het weiland tegenover jachthaven Het Anker, dat we ook voor komend weekend hebben gehuurd, teneinde er zeker van te zijn dat iedereen zijn of haar auto kwijt kan. Er zal dit weekend geen pendelbus rijden. Wij vragen u daarom zoveel mogelijk samen te rijden of, indien mogelijk, op de fiets te komen.

Ellen van Thiel
Commissaris Sociëteit en Evenementen

wal-72px

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook