Subpagina icoon vereniging FINAL

KWVL Nieuws

Korte Keel Juni 2017

Geplaatst op 18-06-2017  -  Categorie: Korte Keel  -  Auteur:

Wal 72px

SOCIËTEIT

Verkoop Clubartikelen

Na 2 fantastische zeilweekenden op de Vereeniging, mooie persmomenten dankzij onze perscoördinator Seph Jacobs en 2 pracht kampioenen bij het NK Teamzeilen gaan we langzaam weer over tot de orde van de dag.
Het wordt prachtig weer de komende dagen, de SUP boards liggen klaar en de sloep of de valken van de Vereeniging kunnen gehuurd worden (zie website voor verhuur).
U kunt in het weekend van 24 en 25 juni ook weer clubkleding en -artikelen kopen zoals poloshirts voor dames, heren en kinderen, KWVL petten of de clubstandaard voor uw boot. Zaterdagmiddag 24 juni van 13 – 17 uur en op zondagmiddag 25 juni van 12 – 16 uur op het terras van de sociëteit.

 

vestjekwvl


Vereeniging 72px

BESTUUR

Kandidaat Nieuwe Leden
De lijst met potentiële leden is te vinden op het besloten gedeelte van de website.
Klik hier om naar het besloten gedeelte te gaan.

Indien u bezwaar heeft tegen toelating van de voorgedragen persoon dan kunt u dit vóór 9 juli 2017 schriftelijk of per e-mail kenbaar maken aan de secretaris.


Zeilen 72px

ZEILEN

Rik Wolters Kampioen
Rik Wolters is Europees kampioen Laser Grand Masters 2017 geworden (2e overall bij de Laser Masters). Een top prestatie. Van harte gefeliciteerd!

rik

 

Jacobine Leemhuis en Ties Wijbinga Kampioen!
Onze KWVL Jeugdleden Jacobine Leemhuis en Ties Wijbinga zijn samen met hun team (Olivier Jaquet, Paul Hameeteman en Finn Katz) zondag 11 juni op hun eigen club Nederlands Kampioen Teamzeilen in de Optimist geworden. Later dit jaar gaan zij ook als team naar het WK in Thailand.
Twee dagen werd er vlak voor de Vereeniging, en daardoor goed te volgen voor de toeschouwers, in 186 wedstrijden gestreden voor de titel. De spannende finale werd uiteindelijk in 2 races (best of three) gewonnen door het Nederlandse team. Voor Jacobine en Ties extra bijzonder omdat zij kampioen werden op hun eigen club.
Jacobine, Ties, Olivier, Paul en Finn gefeliciteerd met jullie fantastische prestatie!

 

jeugdkampioenen

(eerste van links Jacobine Leemhuis, tweede van links Ties Wijbinga)


Vereeniging 72px

REDACTIE

Wijde Keel Lustrumuitgave

Ter gelegenheid van het 105-jarig bestaan van de Vereeniging maken we een lustrum Wijde Keel die eind augustus verschijnt. In dat nummer halen we herinneringen op aan de viering van het eeuwfeest, vooral in vorm van foto’s van de vele evenementen in dat jaar, en blikken we terug op de vijf jaar die sindsdien zijn verstreken. Uw hulp is daarbij onontbeerlijk. We nodigen u graag uit ons foto’s te sturen die u in 2012 maakte van het lustrumgala, het lustrumcabaret, de lustrumvlootschouw, het lustrumweekend, de lustrumband, het lustrumjeugdkamp, de lustrumvulmaarin. Ook in de jaren daarna hebben zich gedenkwaardige en merkwaardige gebeurtenissen voorgedaan. Uw (sterke) verhalen, anekdotes en de bijbehorende plaatjes zijn tot eind juli van harte welkom op eitcader.[antispam].@kwvl.nl.


kwvl-105-jaar-banner-uitgesnesneden

WIST U DAT...

 • er al ingeschreven kan worden voor het Lustrumfeest op 23 september?
 • we sinds kort beschikken over een tweede webcam die vanuit de starttoren een duidelijk beeld weergeeft?
 • Pos Catering een Caribbean BBQ organiseert op zaterdag 24 juni?
  carib
 • de nieuwe Yole de Mer uit Frankrijk eindelijk is gearriveerd en de doop binnenkort plaats vindt?
 • er veel mooie foto's online staan van het Holland Weekend en het Open Nederlands Kampioenschap Optimist. Met dank aan Annemiek van Kinderen en Wietske van Soest (fotografie).
  foto's Holland Weekend
  foto's ONK

COLOFON

De Korte Keel is een periodieke digitale nieuwsbrief van de KWV 'Loosdrecht'.
Productie en Redactie: Susanne Bergsma en Edith A.M. Rissik – Schöningh
Kopij of reacties graag sturen naar: leeketrok.[antispam].@kwvl.nl.

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook