Subpagina icoon vereniging FINAL

KWVL Nieuws

Korte Keel Juli 2017

Geplaatst op 16-07-2017  -  Categorie: Korte Keel
vereeniging-72px

BESTUUR

lustrumbanner-kk 

Lustrumfeest & Clubkampioenschappen

De inschrijving voor de KWVL Clubkampioenschappen op 23 en 24 september en het 105-jarig Lustrumfeest op zaterdag 23 september staat open op de site. Schrijf nu in en maak nog t/m 16 juli gebruik van de early bird korting voor het lustrumfeest.

 

Een korte impressie van het programma:

  • Op zaterdag en zondag wordt er gezeild om het clubkampioenschap met korte sprintwedstrijden. Per klasse wordt er gestreden om de KWVL Clubkampioenswimpel.
  • Op zaterdag wordt er geroeid om de KWVL Clubkampioenswimpel in de Yole en de Gig. Voor alle teams (niet alleen de wedstrijdteams) wordt het een leuke wedstrijd.
  • Voor de sloepenvaarders is er op zondagmiddag een uitdagende puzzeltocht op de plas.
  • In de Sociëteit vinden diverse walactiviteiten plaats, waaronder een Bridgedrive.
  • Op zaterdagavond is er een groots KWVL feest met een heerlijk diner, top entertainment en goede dansmuziek. Kortom, een avond om weer met z’n allen Vereenigd te zijn. Dress code: black tie.
  • Zondagmiddag sluiten we af met de huldiging van onze Clubkampioenen in de stijl van 2012.

Reden genoeg om meteen in te schrijven. Attendeer je clubvrienden en -vriendinnen om dat ook te doen. Want, hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

 

 

Kandidaat Nieuwe Leden

De lijst met potentiële leden is te vinden op het besloten gedeelte van de website.
Klik hier om naar het besloten gedeelte te gaan.

Indien u bezwaar heeft tegen toelating van de voorgedragen personen dan kunt u dit vóór 4 augustus 2017 schriftelijk of per e-mail kenbaar maken aan de secretaris.

 

 

Draagt u bij aan de Lustrumuitgave van de Wijde Keel?
Ter gelegenheid van het 105-jarig bestaan van de Vereeniging maken we een Lustrum Wijde Keel die eind augustus verschijnt. In dit nummer halen we herinneringen op aan de viering van het eeuwfeest, vooral in vorm van foto’s van de vele evenementen in dat jaar en blikken we terug op de vijf jaar die sindsdien zijn verstreken. Uw hulp is daarbij onontbeerlijk. We nodigen u graag uit ons foto’s te sturen die u in 2012 maakte van het lustrumgala, het lustrumcabaret, de lustrumvlootschouw, het lustrumweekend, de lustrumband, het lustrumjeugdkamp, de lustrumvulmaarin. Ook in de jaren daarna hebben zich gedenkwaardige en merkwaardige gebeurtenissen voorgedaan. Uw (sterke) verhalen, anekdotes en de bijbehorende plaatjes zijn tot eind juli van harte welkom via eitcader.[antispam].@kwvl.nl.


Zeilen 72px

JEUGDZEILEN

 

WK Optimist Thailand
Van 11-21 juli vindt het WK Optimist in Thailand plaats. Namens het Nederlandse team doen o.a. Jacobine Leemhuis en Ties Wijbinga mee aan dit wereldkampioenschap. Ties en Jacobine zijn allebei jeugdlid van onze Vereeniging en zijn onlangs Nederlands Kampioen Teamzeilen geworden. De zeilprestaties van onze toppers kunt u volgen via http://2017worlds.optiworld.org/en/default/races/race

 

opti-wk-thailand

Jacobine Leemhuis (tweede van links) en Ties Wijbinga (tweede van rechts).

 

 

ZaZoPi Zomer Clinic in juli en augustus
Begin juli was de eerste week van het Optimisten zomerkamp. Het was een enorm gezellige en leerzame week voor zowel beginnende Optimistzeilers als beginnende trainers. Met wisselende weersomstandigheden zijn er veel onderwerpen behandeld en was er de mogelijkheid om stappen te zetten voor de kinderen. Zo werd er met een Valk gezeild, gesupt met de trainers, omgeslagen en lekker gezwommen. Iedereen heeft veel lol en plezier gehad. Van 14 t/m 17 augustus is er weer een ZaZopi Zomer Clinic (zie website).

 

zapi-zopi-clinic

Roeien 72px

ROEIEN

 

KICK 16 september
SAVE THE DATE - Op zaterdag 16 september vindt alweer de 13e editie van dé KICK op Loosdrecht plaats: de roeiwedstrijd voor Gig én Yole de Mer. Reserveer de dag alvast en start met trainen! Ook handig om getraind te zijn voor het weekend daarop van de Clubkampioenschappen, 23 en 24 september.

 

gig-yole-ck

 


WIST U DAT...

 

  • het mooie weer er gelukkig weer aan komt en u de Takeling of één van de vier Valken van de Vereeniging kunt huren bij de Havenmeester?
  • van 14 t/m 18 augustus voor de 11de keer de Pampus Easy Week wordt georganiseerd?
  • het allereerste NK Sprint voor de Laserklasse op de Loosdrechtse Plassen plaatsvindt op 26 en 27 augustus a.s.?

COLOFON

 

De Korte Keel is een periodieke digitale nieuwsbrief van de KWV 'Loosdrecht'.
Productie en Redactie: Susanne Bergsma en Edith A.M. Rissik – Schöningh
Kopij of reacties graag sturen naar: leeketrok.[antispam].@kwvl.nl.

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook