Subpagina icoon vereniging FINAL

KWVL Nieuws

Korte Keel Augustus 2017

Geplaatst op 11-08-2017  -  Categorie: Korte Keel
Kwvlkortekeel

vereeniging-72px

BESTUUR

 

Lustrumfeest & Clubkampioenschappen op 23 en 24 september

Over anderhalve maand is het zover. Dan vieren we ons 105-jarig bestaan met een lustrumfeest in het weekend van de Clubkampioenschappen.
Schrijf je nu in en maak nog tot 1 september gebruik van de early bird korting (€ 60 i.p.v. € 65 per persoon) voor het lustrumfeest inclusief diner op zaterdag 23 september. Klik hier voor de inschrijving.

xx
lustrumbanner-kk

 

Een korte impressie van het programma:

  • Op zaterdag en zondag wordt er gezeild om het clubkampioenschap met korte sprintwedstrijden. Per klasse wordt er gestreden om de KWVL Clubkampioenswimpel.
  • Op zaterdag wordt er geroeid om de KWVL Clubkampioenswimpel in de Yole en de Gig. Voor alle teams (niet alleen de wedstrijdteams) wordt het een leuke wedstrijd.
  • Voor de sloepenvaarders is er op zondagmiddag een uitdagende puzzeltocht op de plas.
  • In de Sociëteit vinden diverse walactiviteiten plaats, waaronder een Bridgedrive.
  • Op zaterdagavond is er een groots KWVL feest met een heerlijk diner, top entertainment en goede dansmuziek. Kortom, een avond om weer met z’n allen Vereenigd te zijn. Dress code: black tie.
  • Zondagmiddag sluiten we af met de huldiging van onze Clubkampioenen in de stijl van 2012.
Reden genoeg om meteen in te schrijven. Attendeer je clubvrienden en -vriendinnen om dat ook te doen. Want, hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

 

 

Kandidaat Nieuwe Leden

De lijst met potentiële leden is te vinden op het besloten gedeelte van de website.
Klik hier om naar het besloten gedeelte te gaan.

Indien u bezwaar heeft tegen toelating van de voorgedragen personen dan kunt u dit vóór 1 september 2017 schriftelijk of per e-mail kenbaar maken aan de secretaris.


Zeilen 72px

ZEILEN

 

ONK Laser Sprint op 26 & 27 augustus
Het eerste Laser standaard ONK Sprint vindt bij ons op de Vereeniging plaats op 26 & 27 augustus. Een nieuw formaat met twee heuse titels te winnen voor het eerst in 2017, wie wil dit nou niet!

 

Twee dagen korte, snelle wedstrijden op een fantastische locatie waar een geweldig wedstrijdcomité onder leiding van Erik Koekoek klaar staat om een onvergetelijk weekend te organiseren.

 

Er is een titel voor standaard en voor master (35+). In theorie kan een master ook beide titels winnen. Een mooie uitdaging voor beide leeftijdsgroepen om dit niet te laten gebeuren. Er is plek voor maximaal 90 deelnemers in verband met de snelheid van de wedstrijden. Bij meer dan 30 deelnemers varen we in poules. Zondag krijgen we dan een splitsing in Gold en Silver. Op zaterdag is er na het zeilen ruimschoots de tijd om met elkaar te genieten van een heerlijke maaltijd en het delen van sterke verhalen…

 

Graag zien wij jullie in grote getallen de 26-ste voor het eerste ONK Laser Sprint!!
Kosten inschrijfgeld: € 55 euro (inclusief 1 bon voor diner op zaterdag). Losse bonnen kunnen bij inschrijving besteld worden.

Info: Floris van Ede neliezresal.[antispam].@kwvl.nl / 06-57580108

 

Klik door naar de inschrijving


Roeien 72px

ROEIEN

 

KICK op 16 september
Op zaterdag 16 september a.s. wordt wederom de KICK op Loosdrecht georganiseerd. De roeiwedstrijd voor Pilot Gigs én Yole-de-Mers (coastal rowing), vanaf het terrein van onze Vereeniging. Het wordt een dag vullend programma vanaf 10 uur met veel sport, gezelligheid, borrel, buffet en muziek!


Inschrijving via de website vanaf 14 augustus.

 

gig-yole-ck

 


WIST U DAT...

 

  • op zondag 27 augustus de traditionele Sloepentocht weer plaats vindt?
  • de administratie i.v.m. de zomervakantie (14 augustus t/m 3 september) beperkt aanwezig is? Wel op de maandag en donderdag van 09 – 13 uur.
  • het nog maar 43 dagen zijn tot het Lustrumfeest en de Clubkampioenschappen?

COLOFON

 

De Korte Keel is een periodieke digitale nieuwsbrief van de KWV 'Loosdrecht'.
Productie en Redactie: Susanne Bergsma en Edith A.M. Rissik – Schöningh
Kopij of reacties graag sturen naar: leeketrok.[antispam].@kwvl.nl.

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook