Subpagina icoon vereniging FINAL

KWVL Nieuws

Jaarprijzen 2019

Geplaatst op 10-11-2019  -  Categorie: Roeien exclusief  -  Auteur: Nanette

Tijdens het roeifeest reikte Nanette als roeicommissaris namens de roeicommissie weer de volgende wisselprijzen uit. Het team Bloody Mary's met coaches/sturen Tokyta Bouman, Eliane Bijker en Elsbeth Edel, werd Roeiteam van het jaar wegens hun inzet en resultaten in het wedstrijdroeien het afgelopen jaar en als stimulans "to keep up the good work".

Roeister van het jaar
werd Ethel van Oostrum die  in het NK-gig een derde plaats behaalde met de Chillies en in het Coastal klassement en WK Coastal roeide met het eerste damesteam de Ninya's.

De Doorstuurbeker, nieuwe wisselprijs sinds vorig jaar voor coach- en of stuurprestaties, ging naar Eliane Bijker en Damaí Hötte voor hun coachinzet (hun hele oeuvre) voor diverse teams gedurende de afgelopen 15 jaren!

Tot slot ontving Tjitske Buurman het boek "Master Rudern; dass Training ab 40" voor haar coachinzet voor nieuwe yoleroeiers. En Flop van de Loo ontving voor haar 'warme' coaching incl. teambuilding voor nieuwe gigroeiers  een 'warm' bedankje.

De captains resp. vertegenwoordigers van de eerste wedstrijdteams, de Chillies, GAM001 en de Ninya's ontvingen rozen en complimenten voor hun prestaties in het klassement. Zij overhandigden daarvan - we waren immers aan boord van de Love Boat - vervolgens 1 roos aan ieder van de 13 recreatieve teams van de vrijdag (On y Va, Bea's, Robinsons), zaterdag (Maybe, Gogo's, Dutch Touch, Chica's), zondag (Heren 1, Gigles, Kantjeboord 1 en 2, 4Ever22) of maandag (Easy All) die regelmatig met hun roeischema moeten schuiven als de wedstrijdboten weer 'op pad' zijn.

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook