Subpagina icoon vereniging FINAL

KWVL Nieuws

Instroom nieuwe roeiers pas weer vanaf april 2020

Geplaatst op 11-09-2019  -  Categorie: Roeien exclusief

Dit jaar zijn weer zo'n 30 roeiers opgeleid en gestart. Dat is een groei van 10%. Natuurlijk zijn we blij met het enthousiasme. Tegelijkertijd willen we voorkomen dat het tè snel gaat en is besloten dit jaar geen nieuwe roeiers meer te laten instromen. Het 4 x meeroeien vervalt. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu via de site inschrijven en staan dan op de wachtlijst voor de introductieperiode van april 2020.
Bestaande leden die willen gaan roeien en direct in een team terecht kunnen dat hen ook coacht/opleidt, kunnen gewoon starten en zich aanmelden als 'roeilid' via taairaterces.[antispam].@kwvl.nl met kopie aan roeien@kwvl.

Roei-introductieperiode zetten we voort | 4 x meeroeien vervalt!

De nieuwe procedure met de Roei-introductieperiode van 2 tot maximaal 4 maanden bevalt goed. Dit betekent dat we hiermee doorgaan en dat deze manier van werken in de plaats komt van het welbekende "je mag 4 x meeroeien". Verzoek aan al onze roeiers is dus ook aspirant roeiers daar niet meer voor uit te nodigen, maar ze te vragen zich aan te melden voor de roei-introductie in het voorjaar.

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook