Subpagina icoon vereniging FINAL

KWVL Nieuws

Enno Kramer en Ard Geelkerken winnen met overmacht Coen Gulcher Memorial

Geplaatst op 15-10-2017  -  Categorie: WOC

Onder bijna ideale omstandigheden zijn dit weekend de Coen Gulcher Memorial zeilwedstrijden op de Loosdrechtse Plassen gezeild. Met de Coen Gulcher Memorial wordt door de KWVL elk jaar de Loosdrechtse ontwerper van de FD (Flying Dutchman) en FJ (Flying Junior) herdacht.
Op beide wedstrijddagen scheen de zon volop, de temperatuur was met ruim 20 graden Celsius zeer aangenaam en met windkracht 3 was het ideaal zeilweer Over het gehele weekend konden dan ook met beide klassen in totaal 7 wedstrijden gevaren worden.
Bij de FD streden er 21 boten om de eer. Met 7 eerste plaatsen en met 1 aftrek wonnen met een totaal van 6 punten Enno Kramer en Ard Geelkerken uit Gouda dit jaar de strijd met overmacht. Tweede werden Fred Schaaf en Bas Wulffers en de derde plaats werd ingenomen door Lotje en Louis de Ruiter.
De wedstrijden bij de FJ’s hadden een bijzonder tintje. Zij streden namelijk met 20 deelnemers om het Open Nederlands Kampioenschap FJ 2017.

coen-gukcher-3
Na twee mooie dagen mochten Guido Sol en Hugo de Jong zich Nederlands Kampioen noemen. Hylke Sasse en Daria Marino werden tweede. Ellen en Jeroen Roger uit België bezetten de derde plaats.
Voor de uitgebreide uitslagen klik hier >>.

 

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook