Subpagina icoon vereniging FINAL

KWVL Nieuws

De KWVL Webshop is open!

Geplaatst op 17-05-2019  -  Categorie: Webshop  -  Auteur: Susanne Bergsma

Met gepaste trots presenteren wij vandaag de Webshop van de KWVL. Vanaf heden kunt u via de website van de KWVL uw clubkleding en accessoires bestellen (zie  hoofdmenu). Een klein aantal clubartikelen wordt niet via de webshop verkocht maar is nog steeds, indien voorradig, verkrijgbaar op het havenkantoor.

  • Tijdens het bestelproces kunt u kiezen uit drie betaalwijzen:
    betalen op factuur, met PayPal of met iDEAL.
  • Voor het versturen vragen wij €6,95 verzendkosten. Wij versturen uitsluitend binnen Nederland. Om de verzendkosten te besparen kunt u de artikelen ook tijdens kantooruren afhalen op het havenkantoor.
  • Indien u voor AFHALEN heeft gekozen ontvangt u een bericht per mail zodra uw bestelling klaarligt bij het havenkantoor.
  • Indien u niet tevreden bent met het artikel of u heeft een andere maat nodig dan vragen wij u het artikel in de originele verpakking gewoon terug te sturen of bij het havenkantoor af te geven. Binnen een aantal dagen wordt het bedrag op uw rekening teruggestort. U kunt dan gewoon een nieuwe order plaatsen met de gewenste maat.
  • De functionele roeikleding wordt niet via de KWVL webshop verkocht. Deze kunt u op bepaalde momenten per jaar direct bij de leverancier (Roeigoed) bestellen. U ontvangt hierover een aparte e-Mail.

Voor vragen m.b.t. de webshop kunt u een mail sturen naar shop@kwvl.nl.

Veel winkelplezier!

KWVL Shop

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook