Subpagina icoon vereniging FINAL

KWVL Nieuws

Nieuws uit de Sociëteit - 100 jaar Regenboog Pinkster Event

Geplaatst op 28-05-2017  -  Categorie: Sociëteit

Geachte Leden,

Deze week, van 1 tot en met 5 juni, vindt op onze Vereeniging het 100 jaar Regenboog Pinkster Event plaats. Aan dit evenement doen meer dan 80 Regenbogen mee! Als leden zult u hiervan mogelijk enige hinder ondervinden, waarvoor wij uw begrip vragen. Als Vereeniging vinden wij het een eer deze schitterende schepen ter gelegenheid van het 20ste Lustrum van de Klasseorganisatie te mogen ontvangen en die ons ongetwijfeld heel veel kijkplezier zullen geven. Nota bene; 80 à 85 Regenbogen op onze plassen, met als aftrap op donderdag, meer dan 40 Olympische zeilers die de Regenbogen gaan bemannen. Onder deze zeilers uiteraard onze Guus Bierman en Ab Ekels, maar ook Dorian van Rijsselberghe, Lobke Berkhout, Lisa Westerhof, Marit Bouwmeester en Pieter Jan Postma.

Uiteraard wordt het erg druk op onze Vereeniging, waar op het Mirrorplein een enorme tent wordt opgericht. Mede gelet op de gunstige weersverwachting verwachten wij een bijzonder spektakel, waar u wat ons betreft niets van hoeft te missen. Om alles zoveel mogelijk in goede banen te leiden geven wij u de navolgende informatie.

Parkeren
Om het weekend voor alle betrokkenen gemoedelijk en feestelijk te laten verlopen willen wij u vragen rekening te houden met onze gasten. De gasten parkeren zo veel mogelijk op P-noord.
Voor de leden hebben wij het achterste gedeelte van P-Zuid gereserveerd. Gelet op de verwachte drukte vragen wij u zoveel mogelijk samen te rijden of indien mogelijk op de fiets te komen. Voor de toegang tot P-zuid heeft u wel uw KWVL pasje nodig. Vriendelijk verzoeken wij u om dit pasje spontaan aan de parkeerwachten te laten zien. Hebt u geen pasje bij u, kunt u het P-terrein niet op. Ga hierover dan svp niet in discussie met de P-wachten, die handelen conform onze instructies.

Het parkeerterrein zal naar alle waarschijnlijkheid te klein zijn komend weekend, vandaar dat wij het "bekende weiland” tegenover Jachthaven Het Anker hebben gereserveerd.
De organisatie van de Regenbogen laat in de ochtend en middag een pendelbusje rijden. Uiteraard kunt u als lid hier ook gebruik van maken.

Wij willen u vriendelijk verzoeken uw auto niet in de woonwijk te parkeren rondom de Vereeniging!

Pos Catering
Gedurende het 100 jaar Regenboog Pinkster Event zal gezien de te verwachten drukte het dineren op de Sociëteit slechts beperkt mogelijk zijn.
Op donderdag 1, vrijdag 2 en zondag 4 juni verzorgt Pos Catering een gevarieerd diner buffet waarvoor u zich kunt aanmelden bij de bar of via ofni.[antispam].@pos-catering.nl.
Op zaterdag 3 en maandag 5 juni is er een beperkte à la carte mogelijkheid voor het diner (kleine kaart).

Uiteraard is het mogelijk om met uw eigen boot dit schitterende, eenmalige, evenement te volgen op de plas.

Programma op het water

  • Donderdag 1 juni: start vanaf 14.00 uur van ca. 40 Regenbogen met sponsoren, gasten en Olympische zeilers
  • Vrijdag 2 juni: start van Regenbogen vanaf 11.00 uur
  • Zaterdag 3 juni: start van Regenbogen vanaf 11.00 uur
  • Zondag 4 juni: start van Regenbogen vanaf 12.00 uur
  • Maandag 5 juni: start van Regenbogen vanaf 11.00 uur

Graag willen wij u verzoeken om bij het uitvaren en het terugkomen van de ruim 80 Regenbogen in de haven royaal voorrang te geven aan de Regenbogen, zodat deze niet worden gehinderd door andere schepen als zij in de haven hun tijdelijke plek verlaten respectievelijk deze weer opzoeken. Volg svp aanwijzingen van het havenpersoneel direct op om onnodige risico’s en opstoppingen te voorkomen.

Namens het bestuur wensen wij de Regenboogclub een fantastisch lustrum op de Koninklijke Watersport-Vereeniging 'Loosdrecht' en wensen wij onze leden veel plezier bij het aanschouwen van dit grootse spektakel op onze plas.

Met vriendelijke groet,

Ellen van Thiel
Commissaris Sociëteit & Evenementen

kwvl-wimpel-80

 

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook