Summer School Augustus 2024

maandag 19 augustus 2024 t/m vrijdag 23 augustus 2024

 
Inschrijfperiode
dinsdag 14 mei 2024 t/m maandag 15 juli 2024
Locatie
KWVL
Aantal deelnemers
maximaal 60
Aantal beschikbare plaatsen
32
 

Lees hier alles over de KWVL Summer School!

 

De Summerschool is voor alle kinderen die graag zeilen of graag willen leren zeilen. We hebben verschillende programma’s voor alle niveaus.
Dus beste (groot-)ouders, denk je nu dit is echt iets voor mijn (klein-)kind, lees dan snel verder!


Het wordt een week vol herinneringen en avonturen tijdens de KWVL Summer School. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes van de Vereeniging en school over de Loosdrechtse Plassen varen en wedstrijdjes doen. Les krijgen van topzeilers en coaches met meerdere zeiltitels! Lunchen op Markus Pos, speurtocht op het water, spelletjesmiddag in de haven. Kortom een week met lekker zeilen

Kom ook en beleef een week om nooit te vergeten!

 

Waterfun Clinic
De waterfun clinic is een eerste kennismaking met de zeil- en watersport. We gaan zeilen in een optimist (2 kinderen per boot), zeilen in een valk en heel veel leuke waterspellen doen. Een gevarieerd programma, maar geen CWO programma (er wordt geen CWO-diploma of -vorderingenstaat uitgereikt).
Zit je in (of ga je komend schooljaar naar) groep 3, 4 of 5, heb je minimaal je A-diploma en heb je nog nooit eerder gezeild, maar wil je dit graag gaan ontdekken op een speelse manier? Dan is de Waterfun clinic echt iets voor jou!

Explorer Clinic
Dit is bedoeld voor alle kinderen (vanaf ca. 7 jaar) die graag leren zeilen. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al een CWO diploma/-vorderingenstaat hebt behaald. We zorgen dat je wordt ingedeeld in een groepje die past bij jouw ervaring. Je zeilt deze week in je eigen (of gehuurde) optimist en gaat alle kneepjes van het zeilen leren van een van onze superleuke en ervaren trainers. En omdat we plezier het allerbelangrijkste vinden tijdens de Summerschool is ook hier zeker tijd voor leuke (water-)spelletjes.

Racing Clinic
Speciaal voor de zeilers van onze Racing teams hebben we ook de racing clinic. Er wordt lekker veel gezeild om nog beter te leren wedstrijdzeilen, maar ook hier geldt dat plezier belangrijk is. We zullen daarom ook verschillende leuke andere wateractiviteiten voor deze groep verzorgen.

De kosten bedragen € 250,- per deelnemer per week (inclusief tanktop en lunch op vrijdag). Dit bedrag is exclusief boothuur (indien je geen eigen boot hebt).

 

Denk jij nu, dit klinkt helemaal super? Schrijf je dan nu snel in! De inschrijving staat open tot en met zondag 14 juni!
Inschrijven verloopt via de ledenlogin via bovenstaande links.

Heb je vragen? Mail ons dan op summerschool@kwvl.nl

 

Nog wat aanvullende informatie:

- De inschrijving kan eerder gesloten worden als het maximum aantal deelnemers per week (60) is behaald. 
- Iedere deelnemer is minimaal in het bezit van zwemdiploma B. Voor de Waterfun clinic volstaat zwemdiploma A ook maar dan is een reddingsvest verplicht (in plaats van een zwemvest). 
- Per (jeugd)lid kan er maximaal 1 introducee worden ingeschreven.

- De deelnemers worden om 9.00u verwacht door de instructeurs en om 17.00u kunnen de kinderen weer worden opgehaald. 
- Kinderen nemen hun eigen drinken, lunch en tussendoortjes mee. De lunch op vrijdag wordt verzorgd en is bij de prijs in begrepen.
- Vrijdagmiddag wordt de Summer School gezamenlijk afgesloten met de deelnemers en ouders/verzorgers en een borrel op de societeit. 
- We proberen zoveel mogelijk op niveau, beleving en leeftijd in te delen, maar dit is ook afhankelijk van het aantal inschrijvingen. 
- Nadere informatie wordt na de inschrijving verstrekt, enkele weken voor de start van de Summer School.

 

 

 

Inschrijven

Handige info

 
Volg ons op Facebook 
 

De KWVL verwerkt persoonsgegevens zoals beschreven in haar Privacyregelement.