Inschrijving WEDSTRIJDOPTIMISTEN (COMBI GROEN) - BLOK 2 tot de zomer

 
Inschrijfperiode
zondag 26 februari 2023 t/m woensdag 15 maart 2023
 
INSCHRIJVEN TRAINING tot de zomervakantie Combi GROEN
 
Deze trainingen zijn voor de Combi groepen. De indeling van de groepen gebeurt in overleg met de Commissie Jeugdzeilen. Ben je, nog, niet ingedeeld? Neem dan eerst contact op met de Commissie Jeugdzeilen via jeugdzeilen@kwvl.nl voordat je je gaat inschrijven.  
 
De kosten voor de training tot de zomervakantie, inclusief begeleiding tijdens Combi Amsterdam wedstrijden bedragen:
- €  425,00
 
Binnen het programma vallen de volgende trainingsdagen/wedstrijden:
April: 2, 9, 15-16 (Combi Loosdrecht) en 23
Mei: 7, 14, 21 en 27-28 (Combi Haarlem)
Juni: 3-4 (Combi Kaag), 11, 18, 25 
Juli: 1-2 (Combi Muiden)
 
Inschrijving geschiedt via deze link. Graag inschrijven voor 15 maart, zodat de trainers met hun voorbereiding rekening kunnen houden met het aantal deelnemers. 
 
Algemene informatie:
- Graag de eigen optimist vooraf controleren op compleetheid; lijntjes, mastborg, sleeplijn, hoosblik, etc. Voorzie alle onderdelen (opnieuw) van naam en/of zeilnummer. Ook een duidelijke naamsvermelding op de waltrailer is erg makkelijk! 
- Wil je een ligplaats in de Nederlandenloods? Haal dan een ‘botenbriefje’ bij de havenmeesters. Via de administratie ontvang je dan een factuur voor het liggeld. 
- De indeling van de Nederlandenloods gebeurt in samenspraak met de Commissie Jeugdzeilen en de trainers. Een indeling per zeilgroep is voor de trainers makkelijk en kunnen dan snel de boten in en uit de loods halen voor de training. 
- Na de trainingen moeten de boten weer IN de rekken worden geplaatst. Een goede tip van de havenmeesters: Zorg dat ALLE spullen van de boot IN de boot komen te liggen. En dan de dektent eroverheen. Dus ook de waltrailer uit elkaar in de boot leggen. Er worden regelmatig spullen geleend die niet op de juiste plek terugkomen. 

 

 

Handige info

 
Volg ons op Facebook 
 

De KWVL verwerkt persoonsgegevens zoals beschreven in haar Privacyregelement.