Subpagina icoon vereniging FINAL

KWVL Nieuws

Odile van Aanholt genomineerd voor de Flyer Trofee

Geplaatst op 10-10-2018  -  Categorie: Algemeen

Op maandag 5 november 2018 wordt in het Zuiderstrandtheater te Scheveningen de Conny van Rietschoten Trofee uitgereikt tijdens het Zeiler van het Jaar Gala. De Conny van Rietschoten Trofee is een eerbetoon aan één van de grootste Nederlandse zeilhelden. De uitreiking van de prijs, die al sinds 1982 bestaat, is een jaarlijks feest voor en door wedstrijdzeilend Nederland.

Tijdens deze avond worden meerdere prijzen uitgereikt waaronder de Flyer Trofee aan het jeugdtalent van het jaar. Odile van Aanholt van de KWVL is genomineerd en daar zijn wij als Vereeniging natuurlijk enorm trots op! 

Conny van Rietschoten Trofee: Voor de meest opmerkelijke prestatie van een zeiler (m/v) of zeilteam in het jaar 2018. Genomineerd in deze categorie zijn:

  • Medaillewinnaars Nederlands team WK Olympische klassen in Aarhus; Dorian van Rijsselberghe, Kiran Badloe, Lilian de Geus, Marit Bouwmeester, Pieter-Jan Postma, Annemiek Bekkering, Annette Duetz
  • Carolijn Brouwer

Flyer Trofee: Voor de meest opmerkelijke prestatie van een zeiler (m/v) of zeilteam in het jaar 2018 onder de 21 jaar. Genomineerd in deze categorie zijn:

  • Odile van Aanholt
  • Sam Peeks en Jasper Schuddeboom

Lees meer over de genomineerden

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook