Subpagina icoon vereniging FINAL

KWVL Nieuws

Nationale Avondtocht 2018 Amsterdam

Geplaatst op 28-08-2018  -  Categorie: Roeien

Voor de ervaren Yole roeiers die eerder in een C4 hebben gevaren:

Voor de Nationale Avond Tocht 2018 op zaterdag 8 september 2018 van 16.00 tot 22.00 uur zijn er nog boten beschikbaar! Een mooie afwisselende toertocht door de Amsterdamse grachten!

Nog zin om mee te doen? Schrijf je dan z.s.m. in, bij voorkeur deze week nog!

Aanmelden (en dus reserveren) kan alleen als team. Vul hiervoor dit inschrijfformulier graag zo volledig mogelijk in. Met dit formulier kun je later ook wijzigingen en/of aanvullingen doorgeven door middel van de link “Reactie bijwerken”.

Per tocht en per team graag een nieuw formulier invullen.

De kosten bedragen € 25,-- per deelnemer (dit is inclusief Indisch buffet, lekkers onderweg en een drankje).

Nadat wij jullie inschrijving hebben ontvangen en mits er nog voldoende boten beschikbaar zijn, ontvang je z.s.m. een verzoek om het inschrijfgeld voor het hele team aan ons over te maken. Pas na volledige betaling is jullie inschrijving definitief. Je ontvangt hiervan zo spoedig mogelijk een bevestiging. Zijn er onvoldoende boten beschikbaar, dan informeren wij je hierover en komen jullie op de reservelijst.

Tot slot
De tocht wordt geroeid door de prachtige grachten van Amsterdam. Daar is in verband met grote drukte op het water stuurmanskunst voor nodig. De deelnemers moeten voldoende roei-ervaring hebben om aan de tocht mee te kunnen doen. Eventuele schade komt voor rekening van je eigen WA-verzekering. 

Het inschrijfformulier kan ook worden gebruikt voor het aanmelden van de andere tochten die door R&ZV De Amstel worden georganiseerd. Per tocht en per team graag een nieuw formulier invullen.

Wij zien jullie inschrijving graag z.s.m. tegemoet!

Met vriendelijke groet,
Toercommissie R&ZV De Amstel

 

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook