Subpagina icoon vereniging FINAL

KWVL Nieuws

De Ontvoering

Geplaatst op 16-03-2018  -  Categorie: Algemeen

Een komisch hoorspel met zang uitgevoerd door de "Luide Keel"op zaterdagmiddag 24 maart.
Vele woensdagavonden zijn we met plezier intensief bezig geweest, voor onszelf, maar zeker ook om u een bijzondere middag te bezorgen! Het is een geestig en spannend verhaal met leuke en mooie liedjes, die diverse emoties uitdrukken. Echte hoorspelgeluiden completeren de hoorspelsfeer.

Heel knap hoe Carolien Somerwil dit stuk weer heeft geschreven en de liedjes heeft gecomponeerd. Deirdre van der Wolk heeft ons beter en vooral verstaanbaar leren zingen en houdt het ritme in de hand. Barbara van Erckelens heeft de regietouwtjes in de laatste fase in handen genomen.

Zaterdagmiddag 24 maart heten wij u vanaf 15.00 uur van harte welkom met thee/koffie en zoveel accessoires, o.a. scones, dat het een “high tea” mag heten. Roel heeft er meer ingestopt dan wij met hem hadden afgesproken.
‘De Ontvoering’ begint om 16.00 uur later. Na afloop kunt u bijkomen van de spanning onder het genot van een drankje (2 p.p.) gecompleteerd met feestelijke hapjes. Dit alles voor slechts € 25,- p.p.

Geef u op bij Marielle Schoots elleiram.ekia.[antispam].@wxs.nl, het aantal plaatsen is beperkt. Uiteraard is hierna gelegenheid om te blijven dineren voor een voor dit evenement speciale prijs van €20,-- per couvert. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Roel Pos ofni.[antispam].@pos-catering.nl. Vermeld bij uw aanmelding of u vlees, vis of een vegetarisch maal wenst.

De zangers van de “Luide Keel” hebben er zin in.
Zij heten u 24 maart van harte welkom.

Voor informatie: elleiram.ekia.[antispam].@wxs.nl

de-ontvoering

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook