Subpagina icoon zeilen FINAL

Zeilen

 
 

Inschrijven Jeugdzeilen 2018

Wedstrijdoptimisten1

 

De bijdragen voor het Jeugdzeilen 2018 zijn voor

  • Piraten (Zaterdag/Zondag) € 48
  • WedstrijdOptimisten Combi € 135,50
  • WedstrijdOptimisten Selectie €196,-
  • RS Feva € 74,-
  • Splash € 97,- tarief*
  • Splash Zout € 150,-
  • Laser Radial € 191,-
  • 29-er (samen met KNZ&RV) tarief**
  • Jannen € 124,-

 

LET OP! Alle genoemde tarieven gelden voor het hoofdseizoen. Winter-, voorjaars-, najaars- en JZL-trainingen vallen hier buiten. Dit geldt ook voor bijzondere clinics, zeilkampen e.d.

* Eventueel aangevuld met een extra bijdrage in geval van een WK-intensiefprogramma bij aanvang van het seizoen (in overleg)

** Tarief wordt in overleg met KNZ&RV aan de hand van het programma nader bepaald

Voor omschrijving van de diverse zeilklassen klik op deze link: Jeugdzeilklassen

Zeiler is in het bezit van een CE gecertificeerd zwemvest (minimaal 50 Newton) en beschikt minimaal over een zwemdiploma B.

 


MET WELKE KLASSE GA JE IN 2018 MEE DOEN?

 


PERSOONLIJKE GEGEVENS ZEILER:

 


PERSOONLIJKE GEGEVENS OUDERS:

Ouder 1

 Overige gegevens:

Het succes van het jeugdzeilen bij de KWVL bestaat dankzij de actieve betrokkenheid van de ouders. Bij de Piraten en Jannen wordt de instructie en begeleiding door de ouders verzorgd. Bij de Splash, RS Feva, 29er, Laser Radial en de WedstrijdOptimistenworden er diverse ondersteunende taken door ouders uitgevoerd zoals rescue, transport van trailers, klasseorganisatie en wedstrijdorganisatie. 

Ouder 2 (optioneel)


Door aanklikken van het veld "akkoord" verklaart ouder of verzorger, dat invulling hiervan naar waarheid is geschied en dat de KWV ‘Loosdrecht’ en/of haar organisatoren, instructeurs en begeleiders op geen enkele wijze aansprakelijk kunnen worden gesteld voor enig ongeval en eventueel daaruit voortvloeiend letsel, en/of schade aan boot en materiaal, en/of verlies of beschadiging van persoonlijke eigendommen, alles direct of indirect ontstaan in verband met deelname van de ingeschreven zeiler/zeilster aan activiteiten, oefeningen en wedstrijden, georganiseerd door het Jeugdzeilen en/of de KWV ‘Loosdrecht; tevens verklaart ouder of verzorger hiermee kennis te hebben genomen van de KWVL klassenvoorschriften en/of klasseninformatie voor deelname’.

U verklaart tevens dat u kind tenminste in het bezit is van een zwemdilpoma B of hoger en aan het jeugdzeilen zal deelnemen in een boot waar een deugdelijke aansprakelijkheidsverzekering op van toepassing is.


Velden met * dienen verplicht ingevuld te worden, anders volgt een foutmelding.

In geval u problemen met dit formulier ondervindt kunt u contact opnemen met de webmaster of de benodigde gegevens direct opsturen naar neliezdguej.[antispam].@kwvl.nl

 

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook